- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
Aktív témák
-
kveszt
csendes tag
Bocs, hogy a konkurrenciát reklámozom, de itt sok hasznos infó lehet.
[L]http://www.hwsw.hu/oldal.php3?cikkid=730&oldal=1[/L]
[L]http://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=1&t=003927&p=9[/L] -
BobMaster
senior tag
Írj a bobmaster@mailbox.hu-ra, és mind a gépről, mind az egyebekről konkrét, roppant baráti árakat fogok küldeni. Esetleg a felsorolt opciós elemek (proci, ram, stb) konkrét megjelölésével.
Azért a privát emilemet írom ide, nehogy reklámnak hasson :) De a céget ismered. Most mondtad :) -
guest
veterán
Jah, most látom, hogy megadtad a ház méreteit is, kösz :). Hehh, nem irodába szánnám, amolyan semi-portable masinka lenne, mivel a jó laptop igen derága pénztárcámnak, sajnos :(.
-
guest
veterán
Hella,
Kösz a beszólásokat, én kettöről tudok, a DTK-s előttem is ismert, meg van az Amptron fajta, ezek i810-es masinkák, főleg.
BobMaster: Nagy érdeklődéssel olvastam az infót! Merre, mennyért lehet ezt feszerezni, illetve a slim floppancs ára, fellelhetősége is érdeklene. Jas, és ez mekkora gép, már mint a doboza?
Kösz, mindent eddig is! -
BobMaster
senior tag
Nos, amiről én tudok:
P4 S478-as BookPC, Sis650 chipset (max. 2,2 GHz), 2 DDR + 2 PCI slot, Sis315 int. VGA (max. 64 MB megosztott memória), 1 db 3,5'' slim-es floppy hely, 1 db 5,25'' hely a CD-nek jól, 6 USB, 2 db Firewire, 10/100 LAN, SPDIF, DVI, TV-out, 200W PFC táp, 345*310*84mm, 3,2 kg.
A csomag tartalmaz még multimédiás billentyűzetet, Scroll-os Logitech egeret, egérpadot, dokumentációt, drivert. De nem tartalmazza a slim floppyt!
Amit kell még mellé venned: floppy, proci, RAM, HDD, CD/DVD.
Az AGP elég necces, mert ezeket a gépeket elsősorban kis irodákba szánják, ezért is van fullra integrálva. És a Gizikének a Word-höz mikor is kellene egy Ati Radeon 9000??? :D -
cheroub
csendes tag
Hali.
Én két típussal találkoztam eddig az egyiket ECS a másikat MSI gyártja. A rossz hír az az hogy egyiknek sincs agp foglalata sőt csak az msi tartalmaz 2 pci foglalatot. A többi az integrált cucc. Munkára jó,megbizhatóak, de a game az felejtős(esetleg vmi low stratégia :))).
Bővebb info a www.dtkcomputer.hu-termékek-bookpc alatt. Ez nem reklám célból került fel :)
Byez -
guest
veterán
Hella,
A fenti témában minden elérhető infó érdekel. Első sorban, mely típusokat lehet idehaza kapni, hol, mennyiért, és ha szabad kérdezni melyik a legjobb közülük? :) O, igen, szerintetek, elfogadhatók ezek munkagépnek is, teszem azt 512 rammal, meg olyan PIII800-al? Linux alatti PHP, HTML, MySQL, Apache, Mozilla, meg Java futtatás és fejlesztés, Win alatt C64, Amiga emu :), Photoshop és némi game, na nem az új csodák, de mondjuk egy Medal of Honor igen :). Eddig PIII500 volt, azon is nyomtam MoHA-t...
Segítséget előre is köszi,
ar
ps.: Ja van olyan típus aminek van legalább 1 AGP foglalata, hogy egy RadeON9000 belemenjen? :)
Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Prime Video
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó PXN V9 Kormány szett PC-hez és Konzolokhoz
- Lenovo Thinkpad T14 Ryzen 5 4650u/8GB/256GB SSD/14"FHD laptop
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 3060 12GB eladó
- DELL OPTIPLEX 7010 SFF PC, I5-3570 CPU, 2 GB R5 430 VGA, Windows 10
- ASUS Vivobook Pro 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - MAGYAR - Win1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest