Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kompakt vízhűtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple MacBook
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv. Szeretnék én is egy saját bonsai fát.Jártam ma a Bauhaus-ba és láttam kicsiket 3500 körül, gondolom ez korrekt ár, nem is ez lenne a kérdésem. Hanem, hogy most nézegetem neten és van vagy 100 fajta. Egyik tekeredik, másik nem, van ami kalapos, és úgy néz ki, mint az Avatar-ból az élet fája. Namost honnan tudjam én, hogy a kicsiből melyik lesz, ha "felnő"?

Van aminek alul vastag gumója van, van aminél nem látszik. Van ami nagy levelű(az nem tetszik), vagy ami kicsi, van ami fenyő jellegű.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Új HiBREW H13 dual boiler kávéfőző kávégép
- Ambiano GT-EWM-03 kompresszoros, háztartási jégkockakészítő 150W 1.8L eladó 2 év garanciával
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gyerek kerékpár 12 Kék színű, tanulókerékkel, kosárral (2 4 éves korosztálynak)
- Saeco Exprelia EVO I Szervizelve I Patika állapot I Automata tejeskancsó I Garancia I Beszámítás
Üzleti előfizetők hirdetései
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k 3.5 512e SAS HDD ST6000NM0034
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest