Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ric4m0nd
aktív tag
Az OS-el idáig maximálisan elégedett vagyok. A normál Boinc projectek pl. WCG hibátlanul futnak. A rendszer újszerű erőforráskezelése miatt lehet, hogy gyorsabban is végeznek.
Eddig csak az LHC vs Virtualbox-al nem tudtam boldogulni. Feltételezem, hogy az a gondja, hogy felhasználói fiókként "boinc_master" telepítettem, és nem programként. Szeretek kísérletezni!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Borderlands 4
- iPhone topik
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Assetto Corsa EVO
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest