- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- Kompakt vízhűtés
- Milyen egeret válasszak?
- TV antenna és jelerősítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyulus11
csendes tag
Hát én úgy vagyok vele ha már veszek is karit akkor legyen valami jobb ... főként meg ha nyomom a boinc-ot is akkor meg végképp. Ha már megy a gépem és az áramot is eszi nem számít az a +Watt
Ellenben veled nekem full hd-s led monitrom van. Nekem kell az erő.
Én egy Intel pentium dual core T2330-as procival (1.6 GHz) nyomtam meg még nyomom is míg nem jön meg a komplett gép. Ezzel a procival egy 800-900 között átlagot össze tudtam szedni. A celeron az inkább celeroncs ... már ne is haragudjDe a szándék az megvolt benned! De azért ha kiadsz egy karira 30K-t ... megérné meggondolni mi lesz mondjuk egy picivel később. Folyamatosan dobják ki a jobbnál jobb játékokat és elég nagy az elvárás. De ha nem játszol annyit simán elég neked az a felbontás ... jah igen a monitorod meg nem bír nagyobbat
Sajna ha veszel valami jó cuccot az mellé megint valami jó kell és így tovább ... a végén meg már elég mélyre kell nyúlni a zsebben
Én attól tartok nem lesz elég az a proci amit veszek a kari mellé
[proci]
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged