- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
Hali!
A BoincStats féle BAM-mal kapcsolatban remélem tudtok segíteni. Két vga van a gépemben (intel cpu-ba integrált + dedikált) és azt szeretném, hogy csak az egyikre küldjenek a projektek csomagokat. Boincban nem találtam ilyen beállítást, neten a BAM-ot ajánlották erre.
Az utóbbi időben eléggé érdekesen működik. Beállítottam, hogy csak az egyik gpu-ra küldjön csomagokat (WCG, Einstein), de többszöri próba után is mindkét gpu-ra jöttek a csomagok. Logban is úgy szerepelt, hogy mindkét gpu-hoz kéri a csomagot. Nyilván a beállítás után szinkronizáltam a BAM-mal.
Amikor már nagyon untam kikapcsoltam Boincban a BAM-ot, kézzel töröltem a projekteket, kilőttem a Boincot, ezután töröltem az appdatában a Boinc könyvtárat. Ezután újból elindítottam, kapcsolódtam a BAM-hoz és felvettem a WCG-t 1 gpu-val. Viszont csak cpu-ra jöttek a csomagok.
Eltelt 24h, ismét volt egy autómatikus BAM szinkron és törölte a tegnap felvett WCG-t.
11/17/2022 2:02:23 PM | | Account manager contact succeeded
11/17/2022 2:02:23 PM | World Community Grid | Resetting project
11/17/2022 2:02:30 PM | World Community Grid | Detaching from projectWin10, Boinc 7.16.20(x64)
Valakinek 5let? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 3
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óvodások homokozója
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest