- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
Hali!
A BoincStats féle BAM-mal kapcsolatban remélem tudtok segíteni. Két vga van a gépemben (intel cpu-ba integrált + dedikált) és azt szeretném, hogy csak az egyikre küldjenek a projektek csomagokat. Boincban nem találtam ilyen beállítást, neten a BAM-ot ajánlották erre.
Az utóbbi időben eléggé érdekesen működik. Beállítottam, hogy csak az egyik gpu-ra küldjön csomagokat (WCG, Einstein), de többszöri próba után is mindkét gpu-ra jöttek a csomagok. Logban is úgy szerepelt, hogy mindkét gpu-hoz kéri a csomagot. Nyilván a beállítás után szinkronizáltam a BAM-mal.
Amikor már nagyon untam kikapcsoltam Boincban a BAM-ot, kézzel töröltem a projekteket, kilőttem a Boincot, ezután töröltem az appdatában a Boinc könyvtárat. Ezután újból elindítottam, kapcsolódtam a BAM-hoz és felvettem a WCG-t 1 gpu-val. Viszont csak cpu-ra jöttek a csomagok.
Eltelt 24h, ismét volt egy autómatikus BAM szinkron és törölte a tegnap felvett WCG-t.
11/17/2022 2:02:23 PM | | Account manager contact succeeded
11/17/2022 2:02:23 PM | World Community Grid | Resetting project
11/17/2022 2:02:30 PM | World Community Grid | Detaching from projectWin10, Boinc 7.16.20(x64)
Valakinek 5let? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Windows 11
- Óvodások homokozója
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Horgász topik
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Óra topik
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest