Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Autós kamerák
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyulus11
csendes tag
Pont erre értettem. Pl. distrrtgen project-ben a Titan-nak 9 percre van szüksége egy feladat feldolgozásához.
Egy AMD Radeon HD 79x0 series (Tahiti) pedig 7,5 percre. Tudom ez nem sok különbségde ha már fut a BOINC és csinálom is akkor lényegében megéri e venni egy ilyen kártyát
Ráadásul a két kártya ára ég és föld. Az lehet hogy más projectek alatt jobban teljesítene a TITAN ... nem tudom. No meg driver függő is meg sok mindentől is függ. De ez a 1,5 perc 24 órá alatt sokat számít és igen csak leveri a TITAN-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
Üzleti előfizetők hirdetései
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest