- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kardkovacsi #75678 üzenetére
Ez így tényleg eléggé gáz. Már nem emlékszem, h melyik gyártó melyik modellje, de az egyik tesztben láttam hűtött "telefontöltő rekeszt"! Mindegy, van itthon egy kb 15 centis kábelem, hosszabb utakon azt fogom használni.
A gyors-gombos tipped jó volt, de sajnos nem tökéletes. AA futtatása közben ugyanis csak az érintőkijelzőn lehet lehúzni a rolót, a tárcsával nem. De még így is jóval egyszerűbb elővarázsolni a rádió ikonját mint korábban.
Mauzes:
Megörültem a tippednek, mert rémlett, h így tényleg megoldható volt a hármasban. Le is ugrottam a garázsba, de kiderült, h ezen az autón más funkciója van annak a gombnak: a virtual cockpit és a Head Up menü gombja. De tök jó, h ránéztem, mert már amúgy is gondolkodtam azon, hogy hogyan lehet konfigurálni a virtual cockpit tartalmát. És kiderült, h tök jó lett ez is!
Eleinte nagyon ódzkodtam tőle, de egyre jobban kezdem megszeretni ezt a rendszert. Ez előtt az autó előtt egy Audim volt, azon utáltam, h minden szarságért egy kijelzőhöz kellett nyúlnom... hatalkalmas piros pont a BMW-nek, h megtartották a tárcsát (és a fizikai gombokat) a váltó mellett.
Mondjuk ahogy ezt a nagy kijelzőt elhelyezették a műszerfalon, az továbbra sem tetszik, de majd megszokom azt is.
-
válasz
kardkovacsi #75678 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Robot fűnyírók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Peugeot, Citroën topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi haladó szinten
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Vadiúj SSD-k!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest