Hirdetés
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Champipi
aktív tag
Lopásvédelemre: én egy motortézárat tetettem be Móró Alarm-nál, nagyon gányul dolgozott a srác, így immobilizerre már nem hozzá mentem, hanem Kovi Alarm-hoz. Motortérzár Moronál: 35 000 Ft számlával és az immobilizer 97 000 volt Kovinál. Plussz a pólus mögötti MediaMarkt szervízben berakattam egy váltózárat 35 000 Ft-ért.
Mielőtt fikkantana valaki vegye bele, hogy ezek számlás árak.
Viszont ha most kellene választanom, akkor egy Blue16-ot rakatnék be, mert abban van riasztó is és arra én magam rákötnék házilag egy GSM és GPS koordináta küldő dobozkát.
A Pajzs is jó lehet, de egy normális csomag (motortér zár és immobilizer) abból is 146 000 Ft, számlával.
Nekem azért kellett számla, mert ha valamit elcsesznek, vagy valami tönkremegy később legyen valami a kezemben.
Még tudom ajánlani az Ariton beszerelőműhelyet, mert nagyok és régiek, így talán nem tűnnek el, meg a New Duett-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spotify
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest