Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen széket vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Egérpad topik
- Hobby elektronika
- Feltűnt Kínában az AMD Radeon RX 9070 XT referenciadizájnja
- Lip-Bu Tan az Intel új elnök-vezérigazgatója
-
PROHARDVER!
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vedini
őstag
válasz
ittakary #64566 üzenetére
erdekes mert amikor a nyarirol valtottam telire semmilyen valtozast nem vettem eszre, csak most ahogy felkerult a nyari.
futtatok majd egy guminyomasmero programot
szerelo emlitette a nyari bal hatso meg van utve, katyu + defektturo, barmit is jelentsen is, a szakijuk epp nem volt ott, szoval ha lemegy a gumicsere szezon visszamegyek megnezetni
kiprobalom a gumi hoteljukat, ha pisszenesmentes marad a felni akkor nem fogok cipekedni tobbetelso ketto nyari gumit lecsereltettem hatsok meg jok
berendeltem naluk pilot sport 3 ZP MOE 245/35 20, mondtak 123 darabja...
sogorom csesztetett miert veszek ilyen draga gumikat, mondtam hatul is ez van legyen egy mintazat
addig stuffoltam magam, rakerestem neten, hat bhp-nal 95 darabja, arukereson is hemzsegett ekoruli arban, igaz hozza kell tenni, neha par betu, modozat, eleg pontatlan sokszor egy-egy webaruhaz termeket illeto megnevezese
mielott mentem volna cserere elkuldtem emailben a gumisoknak, wtf, de erdemben nem reagaltak, telefonon megerositettek a 123-at
nem hagytam annyiban, mutattam a linkeket stb, mondom ez ugyan az a gumi vagy nem vagy mi van
mig szereltek a gumit kimentem szervizbe, majd fizeteskor a holgy mondja, jah megsem 123 hanem 103 mert vegul mashonnal rendeltek meg, valszeg a bhp-nal azert ilyen olcso mert vagy rajtuk maradt (4 db raktaron) vagy regi dot szamu
mindegy fel afa visszajott nem panaszkodom
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Star Trek
- Rise of the Ronin (PS5)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ukrajnai háború
- Jövedelem
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Gitáros topic