Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Házimozi belépő szinten
- Asztrofotózás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Szerintem sem eri meg tobb anyagi raforditas erre. Na meg mivel a ket motor/hajtas hasonlo teherbirasu, igy azert a biztonsagos nyomatek hatar veges. Persze, tudna joval tobbet is, de az mar stage 2, amihez mindenkeppen DPF levetelt ajanlanak, mert elkezd iszonyat mertekkel kormolni.(mondjuk itt mar nem gyari a csiga)
A kis M szarnyat ma en is felraktam volna, ha vegre meghozta volna a postas az alkoholt, amivel letudom oldani a waxot. Szoval addig ez varat magara.
Kozben meg irtam egy sracnak, aki wrappingal foglalkozik. 3 ora az egesz, es a belso trim -eket lefoliazza. Maig nem tudom eldonteni, hogy ez a fekete bor+karpit+muanyag okes e a zongoralakkal. Ezek a mintak. Talan ezustben kicsit emeszthetobb a full fekete belso.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Ülőgarnitúra 3-2
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest