Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Asztrofotózás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
CharlieDrop #22010 üzenetére
annyira nem akarom fenykepezgetni, majd talan maskor. Meg aztan vagy vezetek, vagy videozgatok. Egy masik topikba ezt irtam:
egy allat. fasza lett, sokkal jobb mint amire szamitottam. nehez kimondani, mert nekem nagy kedvencem, ill. A Kedvencem az S65, de ez jobb. Nyomatekosabb, agresszivabb, es lehet hogy kimerve rosszabb a gazreakcioja, de en nem vettem eszre ebbol semmit. 200-nal olyat lep hogy csak lesel. Es kanyarodni is tud, sokkal konnyebb mint az E92.
Horog, fujtat, mindenfele mechanikus zajokat ad ki, gazelvetelnel visszadurrog a kipufogoba, hangos, nagyon gepszeru. Nincs az a szintetikus mellekize, mint az M5-nek. Persze nem is lehet vele 200-zal csendesen utazgatni. Ez egy sportkocsi, es odabasz.
Kivancsi leszek az elso tesztekre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- The First Berserker: Khazan
- Rap, Hip-hop 90'
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest