Új hozzászólás Aktív témák
-
donjohnson
addikt
-
donjohnson
addikt
válasz
haromegesz14 #5698 üzenetére
attól függ, hogy melyik karon / szakon vagy. TO-n kérdezd meg, hogy melyik tanár az illetékes.
-
donjohnson
addikt
sziasztok,
ha felveszek egy pótvizsgát, de közben meglesz a sima vizsga, akkor a pótot leadhatom majd előző nap 12 óráig?
mert egyelőre úgy érzem, hogy nem lesz meg a mostani. -
donjohnson
addikt
válasz
neil_mullen #4239 üzenetére
ez inkább felzárkóztató, nem is előkészítő. ha ezt előre tudom, akkor én se mentem volna rá feleslegesen. a középiskolai matekot ismétlik át veletek pár napban összetömörítve.
-
donjohnson
addikt
válasz
sziada5925 #4218 üzenetére
leadni is lehet meg még felvenni is rendes tárgyfelvételi héten. ez még csak az előzetes volt.
-
donjohnson
addikt
sziasztok,
9 kreditem van eddig szabadon választhatókból és kéne még egy tárgy, hogy meglegyen a 10. ki is néztem dőring elektronikai alkalmazások című tárgyát, ami viszont 4 kredites. így lenne 13 szabadon választhatókból. ez még belefér, vagy már nagyon túllépném?
előre is köszi a válaszotokat!
-
donjohnson
addikt
-
donjohnson
addikt
-
donjohnson
addikt
-
donjohnson
addikt
azt is megteheted, kérdezz meg másokat, hogy nekik mikor van gyakorlat (én is csináltam, főleg villany 2-nél lesz hasznos majd). szini gyakorlata a legjobb szerintem. raisz-ot messziről kerüld el, nem tud tanítani. reischig egy fokkal jobb raisznál, de őt se ajánlom. a többieket nem ismerem.
-
donjohnson
addikt
hát az attól függ, hogy ki adta és milyen órán? előadás vagy gyakorlat?
bár előadáson nem szokás csak úgy nagy zh jegyeket osztogatni, max egy jópont lehetett nála és csak poénkodott erdős vagy szini. de mindenesetre jól jöhet az még, ha ilyenért megjegyezte az arcod.
ha gyakorlaton kaptad, akkor az kis zh, és a félévi gyakjegybe számít bele. -
donjohnson
addikt
sziasztok,
ha c tanterves vagyok, akkor föl lehet vennem b tanterves órát szabadon választhatónak?
konkrétan szórakoztató elektronika érdekelne a kandón, ami ugye b tanterves, hogy beszámítják-e így nekem felvett kreditként? -
donjohnson
addikt
sziasztok,
nem tudja valaki, hogy mi a helyzet a kando.tk -val? -
donjohnson
addikt
válasz
Alexios #2534 üzenetére
elvileg még hívhatnak holnap is, meg holnapután is, de azért nem ártott volna megvárni azt a hívást, hogy biztos legyen az utazás, mert a levélben ez áll:
"Augusztus 11-én várd, hogy megcsörrenjen a telefonod és megkapd két nagyon kedves titkárnőnk (Adri és Helga) egyikétől a hírt, hogy jöhetsz a GT-be. Ezek után a CIB Bank ezen bankszámlaszámára bla bla bla adományt küldesz..."
-
donjohnson
addikt
titeket is hívtak már gólyatáborral kapcsolatban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Baby design smart sportbabakocsi
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 16/1TB QUADRO P520 2GB FHD
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest