Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED monitor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós kamerák
- Belerohan a hazai piac Kína saját csúcsmemóriáiba
- Kompakt vízhűtés
- Apple MacBook
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobby G.
senior tag
válasz
carl18
üzenetére
Játszhat az Ali, persze. Mondjuk ennyit nem igazán akartam volna rászánni, de nem is annyira sürgős, tudok várni egy esetleges akcióra ha megéri. Gondolkodtam valami átalakítón is, hogy tudjam használni valahogy a régi cuccot, de annyi rosszat halottam róluk, hogy inkább nem.
-
Bobby G.
senior tag
Sziasztok!
Bluetooth hangcuccot keresek TV-hez, mert sajnos az új TV nem rendelkezik fejhallgató kimenettel, így a régi hangcuccomat nem tudom csatlakoztatni hozzá.
Nem akarok sokat rákölteni, mert a TV így sem volt kevés, így a következőket néztem ki:
- Proda 22 Soundbar (Most edigitálnál 5990)
- kínából valami pl ez, vagy ez. Esetleg ez.Esetleg valamelyik ismeri valaki, vagy a paraméterek alapján, tudna tanácsot adni, hogy melyiket érdemes megvenni?
90%-ban filmnézés, 10% zenehallgatás.
Előre is köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Call of Duty: Black Ops 6
- OLED monitor topic
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen notebookot vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro - Black Titanium - 128GB - Akku: 87% - Megkímélt állapot!
- PlaySation 5 Slim // Bontatlan /// 27% Áfás
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest