Új hozzászólás Aktív témák
-
IG55
senior tag
válasz
Henker2 #1815 üzenetére
Egyáltalán nem értek az ilyesmihez, nem tudom, hogy más hasonló hangszórók hogyan szólnak.
Van egy halk hangerőn eléggé hallható alapzaja (ha közel hajol az ember). Ezt bluetooth és jack kábel kapcsolatnál is ugyanúgy hallottam.
Basszus számomra kielégítő, közép az hiányzik szerintem, magas van.
Rosszabbra számítottam.Nézd meg azt a videót, amit privátban említettem. Talán okosabb leszel.
Még egy negatívum:
Nincs töltőfej a csomagban, csak egy USB kábelt adnak, amit hogy milyen árramforrásba dugsz, már a te dolgod.
-
IG55
senior tag
válasz
Henker2 #1813 üzenetére
Proda PR-750
Semmilyen összehasonlítási alapom nincs, ezért teljesen szubjektív, amit írok:
Tetszik:
- minőségi hatása van
- oké a hangzása
- van benne rádióNem tetszik:
- ha módot váltok, állandóan leordítja a hajamat mikor bemondja, hogy éppen mit választottam. Ezt nem lehet sem hallkítani, sem kikapcsolni. Erre minden bekapcsolásnál is fel kell készülni.
- a rádió része meglehetősen fapados, annyit tud, hogy végigszkennelni az adókat, és elmenti őket sorban. Ezen a sorrenden változtatni nem lehet, és manuálisan sem lehet hozzáadni csatornát. Ha nem talált meg valamit, akkor kikeresem kézzel, és úgy hallgatom. Menteni nem tudom.
- a kis kijelző, a 3 db party led (vagy mi ez) nem kikapcsolható.
- a hozzá adott manuál nevetséges. Nagyon hülyén tartalmazza azt a minimális infót is.Bluetooth, jack kábel lejátszást próbáltam eddig, illetve a rádiót. A többi funkciót nem (lejátszás pendrive-ról és sd kártyáról). USB-n keresztül tölti a telefont.
-
IG55
senior tag
Üdv!
Proda PR 308-ról vagy PR 750-ről mit lehet tudni, megérik az árukat?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Teclast Tablet Topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen házat vegyek?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- Fanatec v3 pedál damper KIT-tel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest