- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
szdani100
csendes tag
válasz
Siamiáu #2752 üzenetére
Többen előrébb helyezitek a Sony SRS-XB30at, mint a JBL Charge 3at. Nos lehet Én vagyok botfülő, de nekem mind élőben, mind a teszteken sokkal szebb hangzást ad vissza a charge, a mély hangok meg konkrétan magasabb hangerőn teljesen elvesznek a Sony-nál, míg a Charge egyenletesen hozza a magas színvonalat minden hangtartományban.
Na de beszéljen egy teszt helyettem, páran ráhallgatnátok Ti is egy jobb fejhallgatóval:
https://youtu.be/YYeF-019CqI?t=6
-
szdani100
csendes tag
Sziasztok!
JBL Charge 3 a kiszemelt, de légyszíves bizonytalanítsatok el még így utolsó pillanatban néhány konkurenssel, hogy biztosan a legjobbat válasszam ebben az árkategóriában
Kifejezetten maradjunk amellett a hangszórók mellett, amik vízállóak. Köszi!
-
szdani100
csendes tag
válasz
adorjant #794 üzenetére
Hasonló árketgóriában találtam Én is egy versenyzőt, ráadásul PCadvisor a legjobb BT speakernek választotta a "budget"(100 font alatti) kategóriában
Teszt:
http://www.pcadvisor.co.uk/review/speakers/sumvision-psyc-monic-bluetooth-speaker-review-3637772/A 20 legjobb budget speaker PCAdv szerint:
Sajnos nem nagyon hallottak itt a forumon erről, amit linkeltem. Angliából postával ebay-en keresztül, átszámolva kb 16k-ra jönne ki.
-
szdani100
csendes tag
Psyc Monic
Valakinek van esetleg ilyen? Ennyi teszt és megannyi pozitív gondolat még a legnagyobb gyártók cuccairól sincs. -
szdani100
csendes tag
Sziasztok!
JBL Charge 2+
Tud ajánlani valaki esetleg olyan megbízható, akár külföldi webáruházat ahonnan a 39 990 Ft-nál kedvezőbb ajánlatot találok a fent említett hangszóróhoz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Wuthering Waves
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest