Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
konvergal
üzenetére
Azért kérdem, mert ez így eléggé sziszifuszi ...
... mármint megtalálni azt, ami nálad tuti nem fog "csúszni". Egyáltalán, fontos a bt., a hordozhatóság (az akkumulátor) ... mind-mind olyan kérdések, amit át kellene gondolni!
Ha, igen, akkor is azt mondom, hogy ez legyen az alacsonyabb prio. A legtöbb TV-n, de a számítógépen pláne, simán lehet késleltetést állítani. Macera? Egyszer.
Én pl. LDAC-os fejest és fülest használok, mikor TV-n vagy számítógépen nézek filmet Kodi alól. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
konvergal
üzenetére
" ... latency szempontból nem olyan jó még kábellel sem."
Még vezetéken keresztül is? Hmm ...
De, tudod mi lesz a legnagyobb baj?
Nem tudom milyen rendszert használsz, de én most - hogy kipróbáltam a Soundcore Motion+ hangszóróm - összekapcsoltam (bluetooth-on) a Win11-es PC-mel.
Működik a dolog, de pusztítóan halk a felvétel, pedig "koppra" van tolva mic. hangereje. Ugyanígy jártam múltkor egy vezetékes mikrofonnal. Nálam egyedül a bt.-s fej- és fülhallgatók működnek ilyen körülmények között rendesen, és eddig nem sikerült rájönni az okára. Anno a vezetékes mikrofon miatt kicsit túrtam a netet, és rengetek sorstársba futottam bele, aki arra panaszkodnak, hogy mivel nincs a mikrfofon-ok esetén ilyen "gain" kapcsoló vagy csúszka, ezért azok nagyon halkan vesznek csak fel.
Ja, Android-os telefonnal nincs ilyen gond (azzal a Motion+ is működik rendesen)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Windows 10
- Battlefield 6
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- War Thunder - MMO Combat Game
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k 3.5 512e SAS HDD ST6000NM0034
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő