Hirdetés
- Nikon DSLR topik
- Hobby elektronika
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Wolfskin
üzenetére
Ez az grafikon szvsz. pont nem mutat valós képet. A Denon-ban ugye nincs semmilyen EQ, csak a gyári beállítás. Ennék a konkrét mérésnél pedig valamiért Alan a BassUp módban (ami csak a mélyeket emeli) lévő Anker kóstolta össze a minden bizonnyal aktívan működő DSP-jű Denon-al (nézd meg a grafikon alját!). Ez talán jobban mutatja a dolgokat, bár érdemes az EQ-val együtt nézni (vagyis az Anker-nél akár még húzható lenne a 12 kHz-es sáv)
"Ezek amúgy sztereóban szólnak?"
Igen. Ilyen szempontból is jobb szerintem az Anker. Szélesebb, és a "csipogók" is kicsit kifelé fordulnak.(#9948) Lami66
"Nagyon jó az Anker, de csak eq-val megtuningolva tudja azt amit a Denon alapból hoz."
Ez tök igaz, de én olyan, mintha egy "point and shoot" kamerát hasonlítanál egy full manuálissal. Mindkettőnek meg van az előnye és a hátránya.(#9949) carl18
"Hát én azt ankert venném ... " - én is. Illetve már meg is vettem
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Nikon DSLR topik
- hcl: ReaR backup
- Mobil flották
- Hobby elektronika
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- Lexus, Toyota topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi