Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Lehet figyelmetlenül olvastam a review-kat (nagy valószínűséggel, igen, mert csat átfutottam őket), de én sehol sem láttam azt leírva, hogy "el lenne tolva" a hangja. Inkább mindenhol elismerően nyilatkoztak arról, hogy méretéhez képest van benne "akarat". Itt - igaz messze nem ideális körülmények között, de - bele is tudsz hallgatni (van itt magas)
Az Xsound Go is ilyen. Nyilván 1db szélessávú hangszóró van benne, szóval sose fog úgy szólni, mint (gondolom) a Soundcore Motion+ a dome magassugárzóival (de az ugye egy megint más liga)." ... jelző hang egy hangalámondás ... "
Ez nálam tuti nem lenne deal breaker. Olyannyira nem az, hogy a mostani bt fülesem is kínaiul kvargyog, cserébe kb. 30% volt olcsóbb, mint az "nemzetközi" verzió.
Egyébként az Edifier pont, hogy angolul beszél, szemben a Mi Speaker-el, amiből gondolom csak a "US" verzió (pont amit link-eltél).
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Önerő nélkül is. Részletfizetés . Bontatlan 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest