- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már javában tervezi az új memóriákat a Samsung
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- OLED TV topic
- Micro Four Thirds
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Videós, mozgóképes topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
őstag
A marketinggel igazad is van. Nincs is ezzel semmi probléma. Egyedül ezt a videót vétózom meg ( nem Téged ), mert a tapasztalatom messze nem ezt mutatja, ami ott hallható. Alatta pedig a hsz-ek is alátámasztják ezt. Ha visszaolvas valaki lassan az jön le neki, hogy az Extreme egy sz.r pedig messze nem az. Zenei stílus függvénye is természetesen. Plusz én el is várom, hogy 3 év alatt minimum fejlődjön már annyit a technika, hogy ugyanazt a szintet alacsonyabb áron vagy ugyanazon árért magasabb szintet produkáljon egy termék ( most tekintsünk el a Ft ingadozástól ). Tehát ebben semmi meglepő nincs, sőt ez a normális. Külföldről sokan nem szívesen vásárolnak. Félnek Tőle. Ez teljesen érthető hozzáállás. Én pl. 60e-et adtam az extrem-ert újan bontatlanul és éppen az akasztós hordozhatósága miatt viszi a zászlót a többi előtt. Nem igaz, hogy a többire nem lehetett tenni valami hasonló megoldást. Az okostojást tudod a tipikus fullon bömböltetőkre értettem, aki csodálkozik, ha felforr a víz, amikor fél órát drifttel a kocsival
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- E-roller topik
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már javában tervezi az új memóriákat a Samsung
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5 / i7 I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest