Új hozzászólás Aktív témák
-
gtx560unlock
csendes tag
nem pont erre gondoltam hanem hogy csúnyábbak az új modellek számomra hangzás terén semmi javulás nincs charge6 is kaphatott volna pl még egy magassugarzót legalább 2.1 be szólna ilyen dolgokra gondoltam pl űr is vicc ami Xtreme meg boombox közt van labdába nem rúg Xtreme... meg ez is hogy Xtreme akksirol csak 60-70w amit tud töltőről sokkal jobban szól (100w) akksirol alig alig szólj jobban mint egy charge tudom mert végig jártam egész szériát. Azt hogy állítva tudod használni okés bár nem szimmetrikus inkább kicsit banán formájuk van elég hülyén néznek ki állítva
egyenlőre maradnak jelenlegi hangfalaim nincs mire váltani pb ultimate , uboom X, charge5
Új hozzászólás Aktív témák
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest