- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen digitális videókamerát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
_stick_
őstag
válasz
rezy89 #19282 üzenetére
Szia!
Leteszteltem a B2P-t a hétvégi kerti partin.
Dél körül kapcsoltam be, onnan kb. 4ig a szokásos (30-40%) hangerőn szólt, bass up nélkül. 6-7 körül bass up be, EQ ahogy nálad is basszus orientál beállításokkal ment éjjel kb. éjjel 2ig átlagosan 80%-os hangerőn, illetve sötétben a fényeket is bekapcsoltam.
Ezzel a használattal teljes töltésről kb. 2 csíkig merült.
Engem is meglepett, hogy nagy hangerőn mennyivel gyorsabban merült az aksi, de én ezt még normálisnak érzem ekkora teljesítmény mellett.
Összességében jól vizsgázott az első bulin, nagyjából ilyesmik szoktak lenni, ha ettől több időn keresztül menne nagy hangerőn, akkor már kelleni fog az áramforrás a hangszóró közelébe. -
_stick_
őstag
válasz
rezy89 #19282 üzenetére
Szia!
Nekem is B2P van, kb 2 hónapja használom hétvégente a nyaralónkban. Általában 30-40%-os hangerőn hallgatjuk, bass up bekapcsolva, ledek ki. Kb 15 órát megy így a hétvégén, és egy "csíkot" sem merül. Ha kicsit hangoskodunk, akkor 60% pár órára a fentiből, így egy-két csík már lejött. Szóval én nem mondanám azt enyémre, hogy kórosan gyorsan merül.
Jövő szombaton lesz egy light-os kertiparty nálunk, többet és hangosabban fog menni, majd megírom, hogy viselte.Egy dolog eszembe jutott, de lehet csak városi legenda. Ha egy Li*ion-os eszköz hamar merül, érdemes kalibrálni, vagyis teljesen lemeríteni, míg ki nem kapcsol, majd feltölteni. Ez nem az aksi kapacitására van hatással, hanem a töltés kijelzés lesz pontosabb, ha tévesen mutatná. (és emiatt éreznéd úgy, hogy gyorsan merül)
-
bwoay
nagyúr
válasz
rezy89 #19282 üzenetére
szerintem ez normális, ha mondjuk 80-90%-os hangerőn vereted. 50% mellett viszont aggasztóan kevés. nem tudom, mennyire jó viszonyítási alap az én uboom x tesztem, de az közel 10x ennyit ment el egy töltéssel, moderált hangerőn.
általánosságban el lehet mondani, hogy a hangerő, a fények és a beállított bt codec befolyásolja leginkább az üzemidőt. mármint az akkumulátor kapacitásán túl.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest