Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• francz'70

senior tag

válasz carl18 #18291 üzenetére

"Vagy lehet ezt olcsó gyártani és a profit a lényeg."
    Szerintem is csak ez lehet, vicc az egész, hogy 2db hangváltós 4 ohm-os mezei csipogótól (gyári 8 ohm) lazán Xtreme 1/2 szint lesz :F

Amúgy az az érdekes, (ezt még gtx560unlock kollégával is beszéltük) hogy a "tésztaszűrő" lyukacsos fém burkolat sok magashangot visszafog, burkolat nélkül még a gyári magasakkal is egész türhetően szólt :Y ...és sajnos az új csipogókból is visszafog, de szerencsére azért nem annyira, hogy érdemben befolyásolja, de tény, a fém burkolat nélkül hallhatóan jobban, kicsit még szebben szól :F

"Pedig a T6 Max nem volna csúnya se..."
    Nem bizony, az az igazság, hogy ez az egész hókuszpók amit művelek (az mellett, hogy élvezem is barkácsolást) a T6 Max kinézete is nagyban közre játszik, egyszerűen brutálisan tetszik a kinézete, letisztultsága, minőségérzete, minden helyiségben marha jól mutat, mint ahogy már anno írtam is nekem nagyon sokat számít a külcsín, hiába szól jól/szépen ha nem tetszik szóba sem jöhet! Ilyen hagyományos fogantyús speakerek mint.pl. a motion boom vagy az uboom x stb. eleve kilőve, nekem illuzió romboló ilyen kinézetű hangszórók jelenléte a lakásban :D ....nyilván ízlések és pofonok

...mondjuk a Dockinod viszont kimondottan tetszett/tetszik ;)

Új hozzászólás Aktív témák