- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Októberben hozza PC-s kézikonzoljait a Microsoft
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
carl18 #18291 üzenetére
"Vagy lehet ezt olcsó gyártani és a profit a lényeg."
Szerintem is csak ez lehet, vicc az egész, hogy 2db hangváltós 4 ohm-os mezei csipogótól (gyári 8 ohm) lazán Xtreme 1/2 szint leszAmúgy az az érdekes, (ezt még gtx560unlock kollégával is beszéltük) hogy a "tésztaszűrő" lyukacsos fém burkolat sok magashangot visszafog, burkolat nélkül még a gyári magasakkal is egész türhetően szólt
...és sajnos az új csipogókból is visszafog, de szerencsére azért nem annyira, hogy érdemben befolyásolja, de tény, a fém burkolat nélkül hallhatóan jobban, kicsit még szebben szól
"Pedig a T6 Max nem volna csúnya se..."
Nem bizony, az az igazság, hogy ez az egész hókuszpók amit művelek (az mellett, hogy élvezem is barkácsolást) a T6 Max kinézete is nagyban közre játszik, egyszerűen brutálisan tetszik a kinézete, letisztultsága, minőségérzete, minden helyiségben marha jól mutat, mint ahogy már anno írtam is nekem nagyon sokat számít a külcsín, hiába szól jól/szépen ha nem tetszik szóba sem jöhet! Ilyen hagyományos fogantyús speakerek mint.pl. a motion boom vagy az uboom x stb. eleve kilőve, nekem illuzió romboló ilyen kinézetű hangszórók jelenléte a lakásban....nyilván ízlések és pofonok
...mondjuk a Dockinod viszont kimondottan tetszett/tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Playstation 5 Lemezes kiadás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest