- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egérpad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
pècsimunkás #17738 üzenetére
Szerinted más hallota már élőbe? Nem. Még Alan se rakott ki 0.39 firmware tesztet, én rendeltem és majd egyszer jön 1-2 hét talán.
Mi se tudunk többet csak hogy rosszul indult a rajtja.Ha megjön teszteltem és írok mit gurit való életbe.
-
válasz
Véleményem szerint nem rossz ez, max. nem olyan extra, mint amennyire be lett harangozva, de nyilván a többi idővel elválik.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Ár érték arányban (hangzást tekintve legalábbis) továbbra is best buynak tűnik. Ha más nem hozza boom 2 plus és stormbox szintet nagyjából (hol jobb hol rosszabb), de olcsóbban.
Aztán ez szólhat majd még picit jobban. Igazából amin ki vagyunk akadva az ahogy earfun indult ezzel az egésszel meg ahogy viselkednek.
Mint ahogy haragudtunk soundcore ra mert boom 2 plus nál túltolta a marketinget
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB 1 év garancia
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest