- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SONY LCD és LED TV-k
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
Új hozzászólás Aktív témák
-
thornadoj
aktív tag
válasz
tibbike01 #17513 üzenetére
Az a baj, hogy nem sokat érnek ezek a videók, mert a mikrofonnak is van egy karaktere, meg annak a hangfalnak amivel meghallgatod a videót, így az eredeti hang valószínűleg köszönő viszonyban sem lesz a videón hallottal. Én stúdió hangfalakon hallgatok zenéket (presonus eris e5, és egy tannoy reveal 802), de még a stúdió hangfalak között is vannak karakterisztikai különbségek, pedig ott mindegyik gyártó a kiegyenlített tartományra törekszik. Amúgy ezt a videót hallgattam meg, és a souncore valamivel jobb középben, de az se remekel igazán.
-
ribarszki
őstag
válasz
tibbike01 #17513 üzenetére
Akkor mi nem ugyanazokat a JBL hangszórókat hallgattuk, mert mindegyikben nagyon túl volt tolva a puffogós mély, tiszta közép és magas hangokat pedig nem ismerték.
Ugyan ilyen gondom volt az Onyx 3-mal is. Vissza is vittem, mert mindent vitt a mély.
A HK GoPlay3 már korrektebb ebben a tekintetben.
Egyébként egy Motion+ is sokkal szebb közép és magas hangokkal bír mint az általam hallgatott JBL-ek. A Vifámról már nem is szólok, mert totál más liga.
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest