- Hobby elektronika
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi hangfal építés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASRock lapok általában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
őstag
válasz
stellaz #13126 üzenetére
Stereo, leteszteltem. A kérdés viszont eszembe juttatta, hogy a Sony azért profibb. Ott a párosítás gombbal lehet váltani a csatorna kiosztást, ill hogy dual mono is lehet, ha kell.
Közben lett egy második XB12-m is végre.
Folyamatosan tesztelgettem őket fej-fej mellett stereoban is így már. Hát a Sony azért hű a nevéhez, tisztábban szól azzal, hogy hallhatóan nagyobb freki spektrumot fog át, mélyebbre is megy kicsit és kiegyensúlyozottabb a hangképe (nem annyira zenefüggő). Szóval ha a még mostani Officedepotos 10e.-s árát nézem a fele annyiba se kerülő Silvercresttel szemben, megérheti az XB12-t választani, viszont a Silvercrest már 5.0-s protokolon működik, így kicsit modernebb (pl. akku töltöttséget is visszajelez a telón). Kb. akkor hoz kvázi közel Sonyhoz mérhető hangzást, ha szembe fordítom magammal, azzal tehát javul a magasak aránya, de nyilván nem lesz ugyanolyan azért, viszont az árához képest mégis elég jól közelíti. Elvileg made in Germany cimke van rajta, úgyhogy továbbra is tartom, hogy ajánlható olcsó cucc. Pl. egy JBL Go2-höz mérve, hogy ne csak a Sonyhoz hasonlítsam mindig, s a Go2-t régen sok videós tesztben ajánlották belépő hangszóróként, simán nyerő hangban is a Silvercrest + még hogy TWS-t is tud. Sőt ahogy Go3-akat is hallgattam az elmúlt időben, azt meg tuti nem vennék.
Szóval cáfolható a mondás a Lidl terén: nem minden olcsó húsnak híg a leve...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Path of Exile (ARPG)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi hangfal építés
- További aktív témák...
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged