Hirdetés
- OLED TV topic
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini PC
- ASUS blog: vezeték nélküli ROG egerek, akár profi babérokra törőknek is
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
mclord
aktív tag
válasz
Lami66
üzenetére
Itthon a pattogás megy mint ama termék a deszkán, emiatt itthoniakat nem kedvelem, Tomival is egyeztettem ,és mondta ja bringásoknak külön tart, sajnos itthon ez a kereslet, mivel sokan csalnak (nem megfelelő nehézséggel nyomul, így muszály valahogy lefarasztani). A CardioCast meg itthon ugye nem nézhető, pedig azok is jók voltak . Így most keresőbe vagyok, addig nyomom a szokásos Global Cycling Network -t , ők legalább jók

-
Cyborg
őstag
válasz
Lami66
üzenetére
Igazad van, de a felsorakoztatott opciók közül kellett választani, és abból a Motion+ a leghangosabb.
Ahogy itt tolják, hogy 2 utcával arrébb is hallani lehet nyitott ablaknál, úgy nyilván vmi még ütősebb cucc kellene🙂
Másképp én is inkább Motion Boomot, vagy Miniriget mondtam volna, ha pedig nem kell hordozni állandóan, akkor még vmi party boxot 🙂
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ASTRO A50 5th gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi