Új hozzászólás Aktív témák
-
djfantom
tag
Boltban csak nem árúlnak bóvlit.
Minden alap gyári beállításon ment.Én úgy igazán komoly mélyt ilyen kis Bluetooth hangfaltól nem várok meg nem is nagyon tapasztaltam.Talán a Jbl boombox amire azt mondanám,hogx elég jó vagy a Harman Kardon Go + Play.A Dockin D Fine-t sajnos még csak videón láttam.De tetszik.Szívesen meghalgatnám élőben is. Meg ha jó áron egyszer hozzájutnék beruháznék rá.Szimpibb mint a jbl-ek. Ha már tényleg komoly mélyről van szó.Minnél nagyobb a hangfal és minnél nagyobba hangszóró átmérőlye és minnél alacsonyabb frekire megy és minnél nagyobb az érzékenysége a hangszorónak annál mélyebbet fog szólni,De ez már inkább PA már mint Bluetooth hangfal.
A mágnesméretről és a lengéscsévékről meg a kosár felépítéséről anyagáról nem is beszélve.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Viccrovat
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen notebookot vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged