Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
psajti #12080 üzenetére
" ... van egy 3 sávos EQ." - igen, én is úgy tudom, hogy van, de abban már nem vagyok biztos, hogy a beállítások a hangszóróban kerülnek-e tárolásra.
Talán jár erre egy Sony tulaj, és megmondja a tutit.#12081 Ciccuka
Akkor kifogytam az ötletekből. Ennek pikk-pakk mennie kellene. Másik PC-n nem tudod kipróbálni, ill. másik fej- v. fülhallgatóval ugyanezt a dongle, hogyan viselkedik?
Megnézve a képet, fogadni mernék, hogy ez egy ilyen kamu bt. 5.0-s dongle. Így tudod ellenőrizni.
All-in-all, nem kellene érezhetően (sokkal) rosszabbul szólnia adott fülesnek Win alatt (szemben mondjuk egy Android-os telefonnal).
Vegyél v. nézz egy kicsit komolyabb dongle után szerintem ...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Eladó egyben 17 db HDD
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Cover Apple 3 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest