- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Blue Mobile
Aktív témák
-
törölt tag
-
St3ven
addikt
-
McLaca
őstag
válasz
Braddock #1820 üzenetére
Egyet árulj el nekem: a Blue adatlapján az utcanév után kiírtad, hogy utca, vagy csak azt, hogy u.? Már ha utca és nem egyéb.
Ugyanis anyám hordozását másodszor dobja vissza a telenor, a Blue szerint az elutasítás oka a közterület megnevezése. A Telenor online-on utca van, mi az adatlapra u.-ot írtunk. Ha komolyan ez a gond, akkor hülyébbek, mint a sok éves átlag. Ez nálam kimeríti az indokolatlan elutasítás fogalmát (a magyar helyesírás szabályaianak nem ismerete nem indok), szóval érik a kötbérezés. Anno a Matáv is fizetett nekem kötbért be nem tartott határidejű hibajavítás miatt (40 napig tartott, az is egy szánalmas sztori...).
További érdekesség: amikor bement a Telenorhoz anyám, a szig. számát átírták, mivel megváltozott. Azt mondták, 72 óra. Telenor online-on azóta is a régi látszik. Múlt péntek óta.Üdv!
-
McLaca
őstag
válasz
Braddock #1813 üzenetére
Igen, holnap megy be egyeztetni, mert anyám is igen kíváncsi, hogy mégis mi az eltérés szerintük...
Viszi a kitöltött Blue adatlapokat, meg a telenor online felületén lévő adatokról képernyőnyomtatást.
Kíváncsi leszek. Kár, hogy én nem tudok vele menni. Nem szoktam kekeckedni, meg direkt a kákán csomót keresve kötekedni, viszont tudnék teljesen pol. korrekten (tipikus cinikus magyar mentalitás nélküli) kellemetlen kérdéseket feltenni.Üdv!
-
törölt tag
válasz
Braddock #1817 üzenetére
Engem nem kerezett a telenyomor, meg is lepődtem volna rajta
Viszont utolsó lépésként küldtem egy csomó sms-t, és magukra vessenek, de a kártya lefogyta után is engedte, én meg vártam, h mikor nem engedi már, úh elvileg mínuszba mentem párszázzal, de nem jelentkeztek. Ill, de jelentkeztek, már rég blue-s voltam, mikor jött vmi telenyomoros körsms
Aktív témák
Hirdetés
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- Hunt: Showdown
- alza vélemények - tapasztalatok
- bambano: Bambanő háza tája
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged