Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Blue Mobile
Aktív témák
-
törölt tag
-
St3ven
addikt
-
McLaca
őstag
válasz
Braddock #1820 üzenetére
Egyet árulj el nekem: a Blue adatlapján az utcanév után kiírtad, hogy utca, vagy csak azt, hogy u.? Már ha utca és nem egyéb.
Ugyanis anyám hordozását másodszor dobja vissza a telenor, a Blue szerint az elutasítás oka a közterület megnevezése. A Telenor online-on utca van, mi az adatlapra u.-ot írtunk. Ha komolyan ez a gond, akkor hülyébbek, mint a sok éves átlag. Ez nálam kimeríti az indokolatlan elutasítás fogalmát (a magyar helyesírás szabályaianak nem ismerete nem indok), szóval érik a kötbérezés. Anno a Matáv is fizetett nekem kötbért be nem tartott határidejű hibajavítás miatt (40 napig tartott, az is egy szánalmas sztori...).
További érdekesség: amikor bement a Telenorhoz anyám, a szig. számát átírták, mivel megváltozott. Azt mondták, 72 óra. Telenor online-on azóta is a régi látszik. Múlt péntek óta.Üdv!
-
McLaca
őstag
válasz
Braddock #1813 üzenetére
Igen, holnap megy be egyeztetni, mert anyám is igen kíváncsi, hogy mégis mi az eltérés szerintük...
Viszi a kitöltött Blue adatlapokat, meg a telenor online felületén lévő adatokról képernyőnyomtatást.
Kíváncsi leszek. Kár, hogy én nem tudok vele menni. Nem szoktam kekeckedni, meg direkt a kákán csomót keresve kötekedni, viszont tudnék teljesen pol. korrekten (tipikus cinikus magyar mentalitás nélküli) kellemetlen kérdéseket feltenni.Üdv!
-
törölt tag
válasz
Braddock #1817 üzenetére
Engem nem kerezett a telenyomor, meg is lepődtem volna rajta
Viszont utolsó lépésként küldtem egy csomó sms-t, és magukra vessenek, de a kártya lefogyta után is engedte, én meg vártam, h mikor nem engedi már, úh elvileg mínuszba mentem párszázzal, de nem jelentkeztek. Ill, de jelentkeztek, már rég blue-s voltam, mikor jött vmi telenyomoros körsms
Aktív témák
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Autós topik
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- One mobilszolgáltatások
- Elektromos autók - motorok
- EAFC 25
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Suzuki topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest