- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Hisense LCD és LED TV-k
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- eGPU tapasztalatok
- OLED TV topic
- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcus88
tag
Üdv.
Olyan problémám lenne,hogy pár napja kb minden 2-3 lemez írása sikertelen és ilyen üzeneteket kapok.Vagy az írás elején,de előfordúl,hogy 30-40% körül. Valakinek valami ötlet?
Egy 10 éves Pioneer író Omega lemez 4X írási sebesség.
-
Marcus88
tag
Üdv.
Pioneer íróm van Panasonic lemezre írok ImgBurn programmal 4X írással.Olyan problémám lenne nekem írás közben,hogy ha egy 25 gigás lemezre sorozatokat írok amik kb 250 mega körüliek és 80-90 darab megyen rá a lemezre akkor írás közben a puffer és az eszköz puffer állandóan ugrál.
Van,hogy lemegy teljesen 0-ra és az írás is megáll pár másodpercig,ha pedig megy az írás akkor meg rendre ugrál le fel a százalék 0 és 100% között.Egy kicsit lentebb ezeket írja ki: Waiting for hard disc activity to reach threshold level.
VAGY
Waiting to buffers to recover.De az érdekesség az egészben,hogy ha a lemezre pl bluray filmet írok ami 1 fájlból áll és 20 giga körüli annál nem csinál ilyet.Annál mindig 100%-on van a csík és semmi gond nincs.Vagy xbox játék írásánál sincs gond dupla rétegű lemezre.
A sok fájl miatt lehet ez a probléma és valamit be kellene állítani az ImgBurn programnál?
[ Szerkesztve ]
-
Marcus88
tag
Írták fentebb,hogy ha 6X írásnál elfogy az író puffer akkor lentebb kell állítani az írási sebességet 4X-re.
Most mennyi pontosan az az elfogyás?
Amiket én írtam eddig az kb ilyen volt:ImgBurn Panasonic lemez 6X
A Puffer az állandóan 100%-on volt,egyszer volt 15 perc alatt,hogy leugrott 66%-ra de rögtön vissza is ment 100ra.
Alatta van az Eszköz Puffer az meg állandóan váltakozik 96% és 100% között kb fél másodpercenként és az egész írás alatt váltakoznak. -
Marcus88
tag
Mkvmerge programnál van alól olyan hogy:
Default track flag lehet választani hogy yes,no vagy default
Forced track flag pedig yes vagy noEzek a beállítások mire valók?
-
Marcus88
tag
Mondtam én,hogy a haverom lemezével volt valami baj.Nem volt lezárva a lemeze és ezért nem olvasta be.
Neroval lezártam és most már betölti a lemezt,megtudom nézni a filmet is rajta.Valami BDMV mappában vannak a fájlok. -
Marcus88
tag
Na kiírtam még egy lemezre 2 mkv filmet csak itt az udf verziót 2.50re állítottam.Lejátsza az asztali is,és a sz.gép is látja a fájlokat,és le is játsza szépen.
Na most akkor mi van? Akkor csak fel van téve az UDF drive 2.5 mert akkor másképp nem menne.
Nem lehet,hogy akkor a haverom kiírt lemezével van a baj?[ Szerkesztve ]
-
Marcus88
tag
válasz HGIceman #2775 üzenetére
Na letöltöttem onnan ahonnan gg72 linkelt.Kicsomagoltam,nem Okéztam le ahogy ott írva volt.Utánna a inf. fájlra jobb gomb és telepítés,utánna 1-2 másodpercig telepített valamit és kész.
Utánna újraindítottam a gépet betettem a haver lemezét és nem megy!Amit észre vettem,bár nem tudom,hogy van e köze ehhez hogy:
Van ebben a mappában egy thdudf nevű sys fájl 66 kilobájtos,és nem ismeri fel a gép ezt a fájlt,azt írja társítani kell valamihez.
Ezt írja ha rákattintok kétszer:
Figyelmeztetés
Rendszerfájl típusu fájlt kíván megnyitni (sys)Ezeket a fájlokat az operációs rendszer és a programok használják.A fájlok szerkesztése vagy módosítása rendszer károsodást okozhat.
A fájl megnyitásához kattintson a társítás gombra .Ha nem szeretné megnyitni a fájlt akkor a mégse gombra.Igazság szerint,ha nem oldódik meg ez az Iso-s probléma akkor sincs gond,mert Iso-t nem írok úgysem.
Az a lényeg,hogy az MKV,AVI az megy. -
Marcus88
tag
Valaki valami választ tudna adni a fentebb említett 3 kérdésemre?
-
Marcus88
tag
válasz tigipuf #2767 üzenetére
Jó az az XP nincs vele semmi bajom! Ahogy írtam a haverom lemezével volt valami baj.Amit én kiírtam azt hiba nélkül megírta,az asztali viszi,a Pioneer olvassa és fel is másolja.
ferenc1978
Igaza van a srácoknak.Én is érdeklődtem itt és Pioneer írót ajánlottak Panasonic lemezekkel.Első írásom sikerült is.Ha már minőségit akarunk nézni,akkor azzal is írjuk ki és minőségi lemezekre.[ Szerkesztve ]
-
Marcus88
tag
Megoldottam a problémát!
Kiírtam egy lemezre 2 MKV filmet,betettem az asztali lejátszóba és működik.Utánna betettem a Pioneer íróba és betöltötte a lemezt fel is tudom rakni bármelyik fájlt.
De viszont a haverom amit írt,nem MKV hanem ISO-s film azt viszont nem tölti be,tán valami más programmal írta ki nem Nero és nem ImgBurnel lehet az a baj.Lenne még három darab kérdésem.
1.Mikor elkezdtem írni kijött először ez a hiba üzenet:
IMGBURN
Cannot add file:
Nameeal.Steel.2011.1080p.BluRay.DTS.x264.HunSadu/Rise.of.the.Planet.of.the.Apes.2011.1080p.BluRay.DTS.x264.HuN-MWT
ISO 9660 Limit: 4 294967 295 bytes
Reasonile size exceeds the limit imposed by the ISO9660 file system
Hint:If you want to backup this file you'll have to do one of the following:
1.Switch the files system option on the options tab to UFD
2.Enable the Allow Files Exceeding Size Limit option on the Advanced-Restrictions-ISO9660 tab.
Nagyából lefordítottam,hogy mi a baj és az Optionsban átállítottam a Fájlrendszert ISO9660+UDF-ről csak sima UDF-re,adattípus maradt MODE1/2048,UDF verzió pedig 1.02 és utánna már engedte az írást.
Most jó így ahogy csináltam???? Hozzáteszem csakis MKV filmeket akarok kiírni ISO-t nem.2.BluRay lemezre még szeretnék írni 1,5 gigás BDRIPeket ezek Avi formátumuak.
Ezeket is írhatom az ImgBurnben a fájlok/mappák lemezre írásával?3.Panasonic lemezt vettem 6X vagy 4X írjak rá filmeket? Most 6X írtam kb 15 perc alatt készen volt a lemez.
-
Marcus88
tag
-
Marcus88
tag
Sziasztok. Megérkezett ma a Pioneer bluray íróm.
Csak van egy kis bajom vele.Nem olvassa a bluray lemezeket,beteszek egy üres lemezt és nem jön ki a kis ablak,hogy üres lemez van benne.Van egy bluray filmem is azt sem játsza le.
DVD lemezt azt lejátsza avis filmet néztem rajta.
Mondjuk az ImgBurnél szerintem tudnék vele írni mert,világít alól a kis tégla lap amivel el kell kezdeni az írást.És be is jönnek a lemez adatai,pl hogy 25 giga szabad hely van rajta.
Neronál viszont nem tudok sebességet választani mert csak 1X van.
XP-használok,pár napja feltettem azt a programot amit itt mondtak nekem,hogy menjenek a bluray-s filmek.Valaki valami jó tanácsot adhatna.
-
Marcus88
tag
Köszönöm a segítséget HGIceman,gg72.
[ Szerkesztve ]
-
Marcus88
tag
Újraírhatós BD-RE lemez vennék próbálgatni az írást,ahonnan rendelnék lemezeket ott ez az 1 fajta van:
[link]Na már most alól azt írja hogy:
FIGYELEM!
A lemez nem kompatibilis minden jelenlegi BD íróval, a kompatibilitási listát lásd lent a linknél.Lehetséges hogy az én Pioneer BDR-207DBK íróm nem lesz jó hozzá?
[ Szerkesztve ]
-
Marcus88
tag
Sziasztok! A jövő héten érkezik meg a Pioneer BDR-207DBK íróm Windows XP-t használok a filmeket pedig ImgBurnel szeretném kiírni.
Azt szeretném megkérdezni,hogy MKV filmeket szeretnék kiírni és hogy az ImgBurnél melyik opcióval kell kiírni?
Ahogy én nézem talán a jobb felsőben van egy olyan hogy Write files/ folders to disc.A másik pedig,hogy hányszorosan kell kiírni a lemezeket? Lemezt valószínű,hogy ilyet veszek:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 PCIe SSD
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- kiváló állapotú 500GB USB3.0 külső 2,5" hordozható merevlemezek .
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest