- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Multibit
nagyúr
Ahhoz a mérethez már jól jönne egy valódi mpeg2 enkóder a Shrink helyett. Nem ismerem a DVDfabot. Saját célra nem tömörgettem már nagyon rég DVD-t (gyakorlatilag a DL lemezek megjelenése óta), ezért nem követtem az ilyen szoftverek fejlődését. Az egyklikkes csodákról nincs túl jó véleményem.
-
-
Hát, akkor egy cipőben járunk
De mondok neked jobbat... Itt a Conan 3D, alig pár 100MB miatt nem tudom kiírni BD25-re... Mert, ok, én is azt mondom, hogy ami 47GB, azt ne tömörítsük agyon, na de egy Conan-t??? Elég lenne belőle kivennem egy hangot, vagy feliratot és voala...
A BDRebuilder, az szépen megcsinálja a 3D-t... 2D-be -
hát igen, jól látod..
De sajnos nekem sincs infóm erről,hogy az eredeti iso-t mivel lehetne szerkeszteni NORMÁLISAN, azért kérdeztem itt, hátha valaki tudja...
Ugye a 2D nem gond ( BD50 - BD25 ) BDRebuilder, de én a DvDFab-ot jobban kedvelem...
Az érdekes az, hogy elvileg a Fab is tudja a 3D-t konvertálni 3D-be ( BD50 - BD25 ) ( ver. 8.2.2.6 ) de nemigazán akar összejönni
SBS 3D-vel meg nem kínlódok.....
Hozok fel egy példát..
Láttam az Avatart BD25 3D-be ( ugye sallang kiszedve, meg gondolom tömörítve is volt ) és láttam BD50-be is... hát nem volt olyan nagy különbség, vagy csak kiesett a kontaktlencsém( írónia, nem vagyok szemüveges )
-
mayday00
őstag
2012. márciusától már csak olyan Blu-ray licensz vásárolható, amely tartalmazza a legújabb másolásvédelmet. A cinaviat nem lehet jelenleg kikerülni, sem másolással sem a hang átkódolásával hiszen a "védelmet" valamelyik hangcsatornába keverik bele (15mp-s időnként), de többnyire a hd hangok tartalmazzák.
Aki még március előtt vett asztali bd ( de akár dune vagy oppo-t) és nem frissítette, az ne is tegye meg , mert onnantól csak az eredeti lemezeket fogja tudni lejátszani
Magyar hangsávban , egyenlőre nincs benne a védelem, azt bátran lehet nézni..Magyarul..
Kérdés idővel bele e kerül..Ki tudja,,
De a külföldi BD ken sem van mindegyiken benne a védelem.cinaviat védelemmel ellátott BD manapság pl Total.Recall.
Ott TrueHD hangsávban van benne a védelem.
Ha 2012. március utáni a lejátszód, annyi van, hogy elindul a film, TrueHD hanggal nézed, s rövid időn belül elkezd akadni, szaggatni stb..nézhetetlen a film,..ha másolt a lemez..
Magyar hangra váltva ez a hiba megszűnik.Lényeg a lényeg...kép az mindig van, mindig is lesz..csak ha olyan a hangsáv, amibe bele van kódolva a védelem, akkor jönnek a fent említett hibák...ez a lényeg.
iBár én Angol hanggal nem nézek sose filmet, idáig csak a emlékmásnál láttam ezt a védelmet.
-
gg72
veterán
Az USB 2.0 nem korlátja a 4X írásnak, sokkal inkább a notivinyó gyenge átvitelei sebessége, pláne úgy, hogy ha közben használod is a notit. BD-írás közben lehetőleg ne csinálj semmit rajta, a netezést is szüneteltesd.
Milyen lemezre írnál amúgy? Az írási sebesség azért nem kis részben attól is függ... -
Multibit
nagyúr
Ha valóban olvasgattál, akkor megtaláltad az alábbi kérdést és a rá adott választ:
kérdés (3D)
válasz (3D)Vagy mégsem olvasgattál vissza?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Router gondok
- Kés topik
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- WD BLACK SN850X NVMe 2TB - Új
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged