-
PROHARDVER!
BD lemezek ajánlási sorrendje (írásminőséget és tartósságot illetően az eddigi itteni és külföldi fórumok tapasztalatait összegezve) gyártók (MID) és márkák alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
válasz
stanley00 #3119 üzenetére
Lehet beázott a papírtok? Papírtokos DVD-t amúgy soha nem vennék, nem is értem, miért árulnak ilyet egyáltalán? A papír karcolhat, ráadásul tudtommal egyetlen gyártó se csomagolja papírba a lemezeit, ezek hengerből kiszedett, majd átcsomagolt cuccok. Mindenképp csatlakozom a javaslatodhoz, annyival kiegészítve, hogy senkitől se vennék papírtokos optikai lemezt.
-
-
-
Van pár régi egyrétegű Verbatim BD-lemezem, amik íratlanul üldögélnek a tokjaikban kb 5éve (ajándék volt anno). Kérdés: érdemes ezeket ennyi idő állás után megírni, vagy rövidebb lesz az élettartamuk, mint egy mostani lemezének?
A 2-3rétegű lemezek is vannak olyan megbízhatók/tartósak, mint az egyrétegűek? EAN: 0023942437505-ös kódú 50gigás Verba lemezeket néztem éppen, BDXL-re meg az EAN: 0023942437895-öt találtam. Nem az van a verbákkal, hogy oxidálódik az adatrögzítő réteg egy idő után
?
Az író még nincs meg, valószínű Pioneer BDR-S09XLT esetleg BDR-S11J lesz (ha utóbbi nem túl agyament áron érkezik meg €urópába).
-
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest