Új hozzászólás Aktív témák
-
duffbeer
őstag
válasz
mate0217 #113 üzenetére
Én kapásból tudok egy különbséget: sok százezer forint. Egyébként meg mit szeretnél összehasonlítani? Láttál már Blenderrel készült animációt és 3dsmax-al is. Akkor mi az ami érdekel?
A Blender telepítve pár 10 mega, a többi pár giga. A legalapvetőbb különbség az, hogy a blenderben neked kell létrehoznod a dolgokat, pl material, fizika stb, míg a két másiknál azt mondod egy kockára, hogy te most rongy vagy és ő rongy lesz. A Blender mindent maga állít elő, nincsenek előre elmentett testek, vagy tulajdonságok. Ezen kívül állítólag gyorsabban lehet vele dolgozni (nem tudom nem foglalkoztam 3dsmax-al), mert a billentyűzet szinte minden gombját használja...Szerk:
még 1
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest