Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mzso

    veterán

    válasz #95590400 #23403 üzenetére

    "mint átgörgőzni pl. az utorrentben a néhány 100 torrentet, melyik piros épp, vagy kattintani esetleg az állapot szerinti rangsoroláshoz,"

    Hát ez az. Az ember ilyet nem szokott keresni. Jó lenne a ha kiütközne. Amit roppant egyszerűen meg lehetne oldani QB-ben, ha hiba állapotba kerülne. Ne adj isten valami külön halott torrent kategóriába.

    "hozzáállás kérdése. nekem egyszerűbb ránézni a qbit felületre, ha be van pipálva a tracker rész pl. hogy mutat-e hibát, ott megnézni"

    Az a baj, hogy itt is görgőzni meg szemezgetni kell, amit az is nehezít, hogy egy képernyő széles szöveg végén írja le mi is a baja a csatlakozással, úgyhogy folyton oldalra kell görgetnem, meg megnagyítgatnom az utolsó oszlopot.

    "de egyébként meg az utorrentnél engem csak a disk overload készített ki idegileg, azt untam meg, azért váltottam. "

    Utáltam én is. Az volt a legnagyobb hülyesége. 100 gigás torrentből letöltesz egy 100 megás fájlt és fél óra disk overload a nagy büdös semmiért. Nem siettem el az átváltást QB-re mert ez is egy bughalmaznak bizonyult, csak más nyavalyái vannak.. De ha már mindenki áttért a biztonsági rés miatt én is megléptem.

Új hozzászólás Aktív témák