Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
szeretném az utorrent-emen beállítani a web ui-t, de amikor meg akarnám nézni, tehát beírom a b9ngészőbe az ip-t és a portot, csak ezt a hibát írja ki: invalid request
Miért? Mi lehet a baj?
Köszi! -
Sziasztok!
nem tudom, hogy ide írtjam, vagy win7 topikba, de ióta felraktam a win7-et, és az új utorrentet azóta véletlenszerűen naponta párszor leállnak a torrentjeim azzal a hibával, hogy nem tud a fileshez hozzáférni, mert valamelyik másik program használja.
Van erre valakinek valami megoldása?
Köszi -
válasz
[HUN]Zolee #1328 üzenetére
ha jól rémlik nem volt árkitétel írva...
-
-
válasz
Remington #1265 üzenetére
hi!
1k-ra ne korlátozd a feltöltésed, mert akkor a letöltés is lassul. 7-8k ami egésséges minimum, de ahogy Winner_hun is írta a feltötési sebességed 80%-a a legoptimálisabb. Akítv vagy? És ha újraindítod a torrentet megint gyors? Milyen torrent rogit használsz?
[Szerkesztve] -
válasz
Winner_hun #1241 üzenetére
hát én háromszor raktam fel. kétszer 10 percenbelül kék halál lett a vége, egyszer pedig 20 perc állítgatás után nem vettem észre semmit, tovább meg nem mertem állítgatni, így leszedtem
De annak örülök ha valakinek jó
-
1.6.3 legalább 1 hónapos
De nekem sped azzal se, meg a mostani 1.6.4-el sincs -
válasz
(Kolombusz) #1188 üzenetére
az a 2-3 száz aktív kapcsolat amit generál a torrentezés, az lassítja be a netet. Pláne, ha routered is van otthon.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Samsung Galaxy A35 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest