- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chamea2
tag
válasz
Nova96 #12802 üzenetére
Ilyen nálam is van letöltéskor, hogy a kliensben nem úgy megy a letöltés, hogy egyenletesen elosztva, hanem tölt egy felhasználóról max sávszélességgel, a többinél meg DE S a jelzés(tehát elakadt). Szerintem ez valamilyen szolgáltatói kapcsolatszám korlát lesz lakossági ügyfeleknél, amivel nem lehet sok mindent tenni. Lehet, hogy azért nem töltik az Ön kliensétől, mert a többiekhez hamarabb kapcsolódtak a kliensek, ez által nagyobb prioritásba kerültek az Önéhez képest. Aktívba állással sokat lendíthet a dolgon, mert elsőként kapcsolódhatnak Önhöz.
jozsi252: Szerintem nem olyan nehéz seed kötelezettséggel benn tartani az állományokat. Csak annyit kell tenni, hogy összesen 48 óráig benn kell tartani vagy 1-es arányt elérni. Sokat segíthet egy 100 megás vagy gigás bérelt vonal.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest