Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
valakky
aktív tag
válasz
enginev3.0 #45146 üzenetére
egy füldugót biztos
emlékeim szerint olyan 2006-ban került ki a szobából egy akkor p3-as celeron, matx lap, meg valami midi microatx ház, egy 80-as meg egy 160-s pata csamcsung hdd-vel, xp-vel és 256 giga rammal, este 11-kor, valami toldóval meg plusz utp-vel a szobaajtó mellé, hogy én nem hallgatom tovább ezt a szart és nem érdekel, ha az ajtó kivasalja a kábelt, vagy hasraesek benne, de ebből elég voltmennie kell innen. nyomban. pedig azok hangosak se voltak, csak idegesítően zümmögtek. mondjuk a vinyók tudtak darálni. de nem annyira mint anno jáccósgépben a raptorok raidben
szerintem még a régi ablaktábláim is beremegtek időnként.
nekem inkább az a félelmem, hogy valami táp vagy egyéb zárlat tüzet okoz, szóval egy elemes füstérzékelő van a szekrény felett a nappaliban meg egy a szekrényben is.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- FC25 PS5 játékszoftver
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest