Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesy
őstag
Sziasztok!
Ezt a kérdésemet ugyan itt is feltettem már, de csak utána találtam ezt a topicot és alapjában véve ide vág a kérdésem.Íme, egy linux téren teljesen kezdő, személyemben. Viszont "nagy feladat" előtt állok.
Bevinnék egy servert a bixbe (előző asztali gépem, felkészítve friss táppal, RAID rendszerrel) amit 3-man használnánk. Hely megvan, már csak fel kéne késziteni a vasat. (torrentsrv)
Több helyről is azt a javaslatot kaptam, hogy mindenképpen linuxot tegyek fel, mert keveset eszik és biztonságos, a windowsszal szemben. Viszont linuxot érdemben még nem használtam, max kipróbáltam az ubuntut, de nem voltam lenyűgözve.
Tudnátok segíteni egyi lyen rendszer felállításában? AKár egy mindenki által elérhető guideot is lehetne készíteni...
Válaszotokat előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Óvodások homokozója
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Projektor topic
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Opel topik
- LG LCD és LED TV-k
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest