Hirdetés
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Természetből eredő gyökerekhez tér vissza a Keychron
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Monitorkalibráló eszközök
-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolbatiku
tag
válasz
ignorant
üzenetére
Én is számtech dolgokra, de akár kocsmában is szivesen költeném a poén kedvéért, viszont jelen körülmények között nem hiszem hogy gyakran fizetnék vele bármiért.
Mivel nem bányászok már eleve kevesebb értékű BTC-t kapok mint amennyiért megveszem, (valuta v deviza árfolyam, fee, átutalás kltsg) emiatt inkább fizetek valamiért PayPallel vagy hitelkártyával ha így jobban megéri, és ez a fő szempont azt hiszem mindenkinél.Ha BTC-ben kapnám a fizetésemet akkor mindegy lenne, odaadnám bármiért. Vagy mégsem, mert még mindig úgy érzem hogy nincs elég pénzem BTC-ben.
Vagy fordítsunk rajta: mi az amiért inkább nem BTC-ben fizetnél?
Megtakarításod mekkora részét tartanád BTC-ben?
Én legalább a felét, mivel jobb ötletem nincs
-
brd
nagyúr
válasz
ignorant
üzenetére
Szerintem bármire (én legalábbis így vagyok vele, telefon mindig van nálam (így tudnék fizetni is), mert ha az elromlik/elveszik/ellopják, úgyis vége az életemnek
), ha úgy nem lenne drágább, pl. ruházkodás, ennivaló, de én spec. örülnék műszaki cikkeknek is (akár apróságok is, pl. Flash-kártya/pendrive), de szerintem úgyis az lesz a lényeg, hogy mennyire lenne egyszerű felhasználni a BTC-t. Esetleg lehetne egy "nemzeti" dohányboltot is nyitni, ahol lehetne fizetni, a sok bagós közül is biztos lenne, aki könnyebben ad BTC-t, mint forintot érte. 
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen routert?
- Bestbuy játékok
- Házimozi belépő szinten
- Filmvilág
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TGA2025 - Lara Croft felbukkanása már szinte borítékolt
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- GAMER PC - TUF B450, Ryzen5 5600x, Rtx 3070 8gb, 32gb DDR4, 1 TB Nvme
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), ha úgy nem lenne drágább, pl. ruházkodás, ennivaló, de én spec. örülnék műszaki cikkeknek is (akár apróságok is, pl. Flash-kártya/pendrive), de szerintem úgyis az lesz a lényeg, hogy mennyire lenne egyszerű felhasználni a BTC-t. Esetleg lehetne egy "nemzeti" dohányboltot is nyitni, ahol lehetne fizetni, a sok bagós közül is biztos lenne, aki könnyebben ad BTC-t, mint forintot érte.