Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dißnäëß

nagyúr

válasz F_Balazs #21910 üzenetére

Hááát nem tudom. Amúgy persze, bármi esélyes ugye :) de ha most nagyon spekulálni kellene, az én kis elmeszüleményem a következő:

- nagyjából 30k-nál történt valami és egy vagy több bálna elkezdett venni komolyabban
    - erre még többen tapadtak fel, akár kicsik, akár nagyok
    - az első, 30k körül bevásárlók közül elkezdenek eladni, szép haszon ez így is
    - a többi ezután szintén elad, hajtja tovább lefele
    - mindig lesz némi hodler a most becuccoltak között is, ami meggátolhatja, hogy mondjuk "pontosan" 30k körülre menjünk vissza, szerintem ha 32k akkor már jó belépő lehet, ha meg bemegy ezalá, akkor csak örülünk az új vételi lehetőségnek.

Hosszabb távon, őszre, én azért remélek egy IGAZI megindulást. Lehet fele ekkora tempóban, de az is szemmel látható lesz és kitartóan átütöget minden plafont, majd új ATH még Q4-ben bőven. De ha mondjuk ez mégsem így lenne, még akkor is jobb, mint az arany: azt elvehetik, pénzt is, bármi egyebet is. Legrosszabb esetben kiül az ember kispadra USDT-be.

Természetesen csak beszélgetünk, ez 1 lehetséges varia a rengeteg közül. Az én órám most így ketyeg kb. , aztán ha úgy látom, mégsem erre megy a világ, majd módosítok.

Igazából long beszállóra várok, oda kis túlzással mindegy lenne a beugró árfolyam, ha hiszünk a borzasztónagy hosszútávú emelkedésben, de én azért kicsit még kivárok, aztán vagy bejön, vagy nem.. ismerősöm 60k-n van beragadva hétjegyű összeggel, de erős pszichével rendelkezik, szépen tartja, nagyon helyesen, így nem realizál bukót addig sem. Nem kenyérre kell neki. Így jó "játszani".

Új hozzászólás Aktív témák