Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
gbela
senior tag
válasz
Huha81
üzenetére
Én is Luxban vagyok (micsinálsz te itt, lehet ismerlek?
), defaultba Lux-ot felismerte IP-ből, de lehet országot váltani beállításokban (ha már kész vagy alap reggel). Ehhez kér adott országból doksit, nekem van magyar útlevelem, így azzal tudtam országot váltani és azóta megy is szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Revolut
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i5-4GEN I 4GB I 240SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsón Google Nest Mini 2nd Gen
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), defaultba Lux-ot felismerte IP-ből, de lehet országot váltani beállításokban (ha már kész vagy alap reggel). Ehhez kér adott országból doksit, nekem van magyar útlevelem, így azzal tudtam országot váltani és azóta megy is szépen.