Hirdetés
-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
végigmentem ezen az oldalon, beállítottam mindent ugyanúgy ahogy itt leírták...mégsem bányászik a gépem, semmi nem történik.
[link]ati kártyám van, 4 magos procival és 8g ramos meghajtással, de folyamatosan azt írja ki a guiminer az alsó értesítő sorban, hogy nem tud kapcsolódni semmihez.
már legalább 4 különböző host címet és port számot adtam meg neki, de sehogy se akar elindulni.
mit rontottam el?
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Nintendo Switch 2
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- iPhone topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Napelem
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest