- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Derekas áremelést jelentett be az ASUS
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZollR
tag
válasz
ignorant
üzenetére
Nem is olyan rég, vitatkoztunk a BTC természetéről. Kiderült a FED elnöke is ugyanarra a véleményre jutott mind a 2 esetben mint én.
A cikk elolvasása után jót nevettem!Szerintem meg neked érdekes a világképed: megmosolyogtató a szegények kihasználásáról és a csúnya zsarnok gazdagokról alkotott véleményed, vagy inkább egyszerűen nevetséges.
Nem tudom jártál-e Kínában, de ott a gazdagság és a hatalom az egy belső tulajdonság. Olyan mint a kedvesség, vagy a türelmesség. Azért, mert a kínaiak úgy tartják, hogy a gazdag ember valamivel okosabb, jobb, rátermettebb, kitartóbb a szegényebbnél. És milyen igaz.
Azért nem fog a - szavajárásod szerint - plebs sosem kinőni a köréből, mert hosszú távon a gazdagabb, hatalmasabb (nagyobb hatalommal bíró réteg) mindig korlátok közé tudja szorítani: pénzzel, lobbival, vagy nyers hatalommal. Van azért átjárás a 2 réteg között, de igen csekély, mondhatni elhanyagolható.Nem tudom hogy lehet elfogadni egy olyan rendszert ami elnyomason, es az emberek kihasznalasan alapszik.
Nem tudom hol látsz te itt elnyomást és emberek kihasználását. Ezt most az egész világra érted vagy csak hazánkra? Ezt nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Sennheiser HD560S
- Iphone 15 Pro MAX 256GB, fehér titán, 85% akksi, TÖKÉLETES ÁLLAPOT
- Honor Magic8 Lite 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Benq Zowie XL2411 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A cikk elolvasása után jót nevettem!