Hirdetés
-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
ignorant
senior tag
válasz
Elbandi
üzenetére
Ez nagyban fugg attol hogy mi erdekel. Konnyen elofordulhat, hogy meg nincs olyan hely ami neked megfelelo dolgokat arul. Lehet hogy ami neked ertelmes az masnak nem, vagy forditva.
Vannak konnyen megtalalhato site-ok ahol lehet keresgelni az elfogado helyek kozott. Sot azt hiszem hogy jol mukodo amazon voucher site is mukodik mar.
En domainokat, internet services-t, pm-eket, jatekokat szoktam venni foleg.
Az elmult idoben egyre no az elfogado helyek szama, de meg hatalmas ut all a BTC elott.
Magyarorszagon kesobb lesznek BTC elfogado helyek mint az orszagok tobbsegeben, foleg azert mert itt a NAV, kb gestapo mintajat kovetve vegzi a dolgat, sajnos ebben is sereghajtoak leszunk.
2 eve volt az hogy nem volt szinte semmi normalis elfogado hely, ahhoz kepest ma mar hatalmas valtozast tapasztalhatunk.
Nem eri meg, hat nem tudom, te hogy vagy vele, de eddig nagyjabol igaz volt, hogy ha szereztel BTC-t a vasarlasi ereje igancsak nott hosszabb tavokon. Szerintem mar az pozitiv, hogy amit vettem 80-120-stb dollarert BTC-t kesobb sokkal tobbet ert, sokkal nagyobb ertekben vehettem vele dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- AliExpress tapasztalatok
- Path of Exile (ARPG)
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Formula-1
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, makulátlan állapotban, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- Gamer PC - RTX 3080, Ryzen 7 5700X, 32gb RAM
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12800HX RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest