Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Apple MacBook
- Nem lesz gyors megoldása a VGA-hiánynak az NVIDIA szerint
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Bakelit, vinyl lemezjátszó
-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
válasz
üzenetére
>A 34. e-mailnél tartok és odáig sikerült eljutnunk, hogy valóban
>én vagyok a 15707. előrendelőjük, nem valami Steven M.,
>és bekerültem az online shipping system-ükbe.Nem vagyunk egyformák. Ha 34. e-mail után még mindig nem sikerült rendezni a megrendelésem, akkor én bizony lemondanám a fenébe az egészet. Viszonylag sok mindent vásároltam már online a világ minden tájáról, amikor személyesen még soha nem találkoztam az eladóval. Ilyen hozzáállással soha nem találkoztam még! Ezek után már nem is akarom megérteni, hogy miért alakult így a kapcsolatunk. Csak szabadulni szeretnék tőlük. Adják szépen vissza a pénzem, és felejtsük el egymást örökre!
>Ha refundot kérek, akkor azzal azt a kevés esélyt is megvonom
>magamtól és az 5 Ghash-emtől.Egyrészt láthatóan nem tisztel téged a cég. Másrészt 6 hónapon belül egészen biztosan lesz olyan vállalkozás akiktől ugyanezért a pénzért megveheted ugyanezt a kapacitást - maximum 2 hét szállítási idővel. BFL-nél meg örülhetsz ha 11 hónap múlva megkapod a megrendelésed. De szerintem nem fogod, mert szerintem 2013 március-április hónapokban legalább annyi megrendelést vettek fel, mint az előző 1 évben összesen.
Ha én lennék a helyedben, akkor mindenképpen visszakérném a pénzem most! Aztán 6 hónapon belül biztosan kapnék érte valahol egy működő gépet. Igazából 1-2 hónap múlva ezek a cégek már elkezdik teljesíteni a kiszállításokat, és meglesznek az első tapasztalatok is. Cgminer-t is ezerrel fejlesztik ebben az irányban (tehát, hogy legyen megfelelő támogatás).
Ha nem kéred ki a pénzed most, akkor erről a lehetőségről fogsz lemaradni!
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bundle topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- L13 Yoga Gen3 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Iphone 13 128GB Rózsaszin, Független, 100% új akku, garanciával, üzlet
- I7 9700k + msi Rtx 2080 komplett gép eladó
- L13 Yoga Gen3 13.3" FHD+ IPS érintői5-1245U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Playstation 5 pro és PSVR 2 szett, kontoller töltő állomás minden kontollerhez
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest