- iPad topik
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Márciusi pillanatkép a hardverpiacról
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali médialejátszót?
-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
vismaior04
tag
válasz
-Skylake-
üzenetére
Te most komolyan fullosan belémállsz, összemosva bányászoktól kezve az igazhívőktől, a kocatraderig mindenkivel, miközben még csak utalás szinten sem említettem hogy ezek közül miről mit gondolok?
A hozzászólást amire reagáltál érdemes lenne kontextusban olvasni, mivel mindössze egy megállapítást tettem, hogy szerintem reálisan nézve a bányászat hol is helyezkedik el a világ nagy volumenű problémái között.. Nem értem hogy jött erre a kirohanásod.
Főleg, hogy az azt megelőző hozzászólásban említettem is, hogy nem vagyok bányász párti. (Olyannyira nem, hogy ha nem tévedek ebben a topikban volt pár éve, hogy felborzolam a kedélyeket, amikor a bányászatot a kriptó rákfenéjének neveztem.)
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- LEGO klub
- iPad topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hardcore café
- További aktív témák...
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Deep Purple 128GB használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Honor Magic8 Lite 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- White GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- Akció! Acer Nitro 5 AN515-55! I7 10750H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest