- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Notebook hibák
- Egérpad topik
Aktív témák
-
Sziasztok!
Remélem nem gond hogy külön témát nyitottam miatta, de elég zűrös a dolog, így kiemelném!Van egy Abit AW9D-MAX típusú alaplapom! Eddig teljesen hibátlanul működött, de nemrég lett valami mert fura dolgokat művel! Eddig egy 1.5-ös BIOS volt rajta, gondltam frissítem, hátha megszűnnek a gondok! Tehát csináltam egy BIOS Update-et (WinXP alól), de közben feltűnt, hogy hihetetlen lassan csinálja! A frissített BIOS szintén 1.5-ös, de nem javult a helyzet! Ki akartam próbálni azzal a BIOS-al ami rajta volt mikor megvettem az alaplapot! Elindítottam az 1.3-as rev beírását, aztán jött a gond! Megállt a 2. folyamat (DMI) 60%-ánál! Kész vége: töltésjelző égett, egér nem mozdult! Vártam egy jó ideig aztán Restart! Indítás után a következő üzenet:
Award BootBlock BIOS v1.0
BIOS ROM checksum error
Detecting floppy drive A media...aztán kész! Kicsit utánnanéztem a neten! Mindenkinek kiír még egy üzenetet:
Insert system disk...
Nah ez nekem ugyahogy hiányzik! Floppy bekötve, lemez benne és semmi! Egyszerűen nem ír semmit és nem is reagál semmire!
Ha valaki tudna nekem megoldást, kérem segítsen! Nagyon pöpec lap volt és nem akarom emiatt felküldeni a szervízbe Pestre!
Aktív témák
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gitáros topic
- XPEnology
- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-H110M-S2H (rev: 1.0 LGA 1151 alaplap, + i5-6600 CPU, + Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600MHz WHITE - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest