- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dell notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gigabyte alaplap topik
- BIOS frissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacika112
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #2383 üzenetére
hát előadtam magam hogy filmnézés közbe egyszer csak megállt és nem mukkant
csávóka meg előadta hogy az tuiti mükszik csak balfék vagyok
ott szenvedett szegény fél órát hogy beindítsa de nem ment neki és kicserélteha meghúzom a kocsidat az oc-nek számít?
-
Lacika112
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #2381 üzenetére
ha be tudnék lépni winbe nem akarnám a biost piszkálni de semmi a feljebb írt szövegnél annyit ír ki visít és ennyi sehova tovább
bios menübe se tudok belépni semmi
nem arról a gépről írok
még garis a lap visszaviszem és majd xarakszik vele KERESKEDŐköszönöm szia
ha meghúzom a kocsidat az oc-nek számít?
-
Lacika112
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #2379 üzenetére
próbáltam 2 ps
3 usb bilt egyik se ment
win alatt nem lehet valahogy beállítani hogy automatice csináljafloppyról bootol és flesseli is magától?
a flopin ezek vannak
ABITFAE.BAT
AWDFLASH.EXE
NF7_10.BIN
NF7_10.TXT
RUNME.BATés köszi hogy segítesz
ha meghúzom a kocsidat az oc-nek számít?
-
Lacika112
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #2374 üzenetére
jó helyre dugtam
reseteltem a boist ugyan ezt írja
ram ki be stb már nem tudom mit kezdjek vele
nem tudom jobban körülírni de ha kérdezel bármire válaszolok és remélem tudok isha meghúzom a kocsidat az oc-nek számít?
-
laca500
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #2370 üzenetére
Köszönöm szépen.
Megoldódott.
Érdekes, hogy eddig is nyomkodtam az F2-őt, de csak egy fekete képernyőre váltott.
Most meg reggel bekapcsolom, nyomom az F2-őt és láss csodát egyből bejött a bios.Alaplap: MSI X470 GAMING PRO CARBON + VGA: EVGA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X FTW3 Ultra + CPU: Ryzen 7 5800X + RAM: G Skill Aegis F4-3000C16-8GISB 16GB kit + SSD: Samsung NVMe 970 EVO + Táp: Cooler Master V750 Gold V2 + CPU hűtő: Be Quiet DARK ROCK PRO C1 + Ház: Be Quiet Silent Base 802
-
joccadoki
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #2359 üzenetére
igen ez jelentős kérdés! Jó szükség tartja a bios cserének de miért nem rakod vissza az 1.5ös procit? erősebb mint a 2ezres cerka
"A világ nincs tele seggfejekkel! Csak pontos stratégiát követve vannak elhelyezve, hogy legalább egy biztosan keresztezze az utad minden nap."
-
MR!!
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #1817 üzenetére
Helló!
Köszi, inkább akkor lemondok a Bios frissítésről
A gép így is működik. (bár nem tudom, hogy mit javítana rajta, de sokat már nem tunningolna szerintem)
Amúgy még lenne egy laptopom is : HP DV6960HU 2008.06-os Bios-al. Elvileg abban Flash-es van.
(nem vagyok annyira jártas benne, de úgytudom akkor 2 IC-van benne ami a Bios adatit tárolja.az egyik Flash-es azaza windows alól is frissíthető valahogy menet közben , míg a másik csak olvasható és azzal bármikor helyre lehet állítani ha nem sikerülne a frissítés ... elvileg )és még egy kérdés: videokártya bios-t érdemes e frissíteni , vagy alapjaiban mivel változik egy bios frissítés ? hibajavítás , tudás bővítés OK , de nem lesz tőle gyorsabb gondolom, és az USB 1.0 se lesz 2.0 egy frissítés után.
THX
miszter
-
Szoszibá
tag
válasz Fire/SOUL/CD #1819 üzenetére
Szia! Köszönöm a választ. Csak sajnos nem jártam eredménnyel. Nem jön elő semmi sajna. Nem értem mért nem jön most be a CrashFree. Lehet ezzel kezdeni még valamit, javítják ezt valahol vagy kuka?
-
PH-User
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #1203 üzenetére
Üdv! Amikor bekapcsoltam, egyből ez a képernyő fogadott. De holnap veszek egy marék elemet, úgy is van itthon egy pár db P3-as alaplap amit ki akarok próbálni. Megnézem, aztán írok. Köszi az eddigi tanácsot!
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
Ybron
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #1197 üzenetére
P5KC laprol van szo. Flash programmal lett frissitve es ott irt ki neki hibat, pontosan nem tudom mit.. aztan restart es azutan mar csak ujraindul neki. . Megfelelo bios let letoltve mar volt ezzel frissitve egyszer csak elege instabil volt. http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #1197 üzenetére
OOPs!
Ja és még annyi, hogy mi is az a "hiba üzenet"?
Fire.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS Z97-AR Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX B250G GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 16GB DDR4 memória (RAM) modulok (több típus)
- G.SKILL Trident Z DDR4-4400 CL19-19-19-39 1.40V 32GB (4x8GB)
- AKCIÓ! MSI H81M-E33 Alaplap H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest