- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kubbi
tag
válasz
Printszkrín #101 üzenetére
A gép elindul... de betegen.
Az xp-t valamiért nem engedi felarkni, de ezt még próbálgatom...( meg a 98-at ismegpróbálom)
A manualjában, 600-850-ig támogatja a duront, és 1200-ig az athlont, gyári biossal. Gondolom, mivel ez 1100-es duron, ezért csak athlonnak ismeri fel.(mint írtam azt is 5X100-on)
Másik biost még nem hegesztgettem rá, mer nem tudom mivel másabb a rev1.3, mint az enyém...(de hogy lehet az hogy a gyártónál nincs ilyen változatú lap???)
Megy vele a gép, bár furcsán... a biosban, ha állítok valamit, akkor lefagyizik, és cmos-t kell törölni. De tegnap este tudtam úgy állítani, hogy ne fagyjon le.
És gondolom, mivel más típusról származó biost akarok ráírni, ezért nagyobb az esély hogy elcsesződik... Ezért kellene nekem jobban tudni, hogy mi a teendő, hogy lehet visszamenteni a régi biost, mert a krónikák arról szólnak, hogy mentsd le ha elromlik legyen mivel visszamásolni, de azt már homály fedi hogy hogy...
(Nem tudom mi volt az elődje) Ez miért fontos?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest