Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddanger
aktív tag
Na, raktam 5 liter gázolaj mellé 4 liter jó kis gazdaságos étolajat. De a tankban még volt, vagy 4 liter szóval olyan harmados lehetett az arány.
Az első 10 km-en semmi, amíg ki nem jött a rendszerből a benne lévő tiszta anyag. Azóta 84 km-t tettem meg.
Jelenleg egy kis alapjárati fordulatszám visszaesés történt. És enyhén érezhető egy kis teljesítmény visszaesés.
Abszolúlt kellemes sütőolaj szag jön ki a kipufogóból, ami egyáltalán nem erős. Ezt persze alapjáratnál tudtam tesztelni.
Közben kiderítettem egy VPOP-s havertől, hogy a jövedéki bírság az üzemanyagtartályban talált anyag mennyiségétől függ.
Na ennek tudatában kis mennyiségű üzemanyagot érdemes a tankban tartani. -
ddanger
aktív tag
Nem mondom, hogy nem erre gondoltam, mert nem is rossz ötlet.
Ha a prés tényleg 200k, akkor nem lenne rossz biznisz, de ha nem az, akkor már biztos foglalkozik valaki vele.
Na azt is jó lenne tudni ki csinál ilyet.
A föld az megvan, a tudás is, mert fater ért hozzá, sőt szoktunk termelni napraforgót. Csak a prés hiányzik. -
ddanger
aktív tag
Írhatnátok tapasztalatokat.
Én is fogok ha egyszer lesz tapasztalatom.
-
ddanger
aktív tag
Nem tud valaki jó kis növényi olajat nagy tételben áruló céget?
Gondolom nincs nagy szükség arra, hogy étkezési minőségűre finomítsák. Jó lenne még faragni az árból a tesco-s ár alá menni. (jelenleg 191Ft/l)
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - OFF topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Parfüm topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Call of Duty: Black Ops 7
- Gaming notebook topik
- ASUS ROG Ally
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Eladó Jamo SW 410E
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest